El desembre passat tancava les portes la històrica bodega de Vins Riera, a Sant Hipòlit, arran de la jubilació del seu últim propietari, Antoni Riera. El periple centenari que havia recorregut aquest establi-ment viurà, ara, una nova etapa.
És la que han encetat tres joves del poble, Àngel Ginesta, Marçal Corrius i Lluís Parareda, aquests dos últims amb un notable bagatge com a sommeliers. El negoci manté el nom anterior però al local, situat al carrer del Bisbe Morgades, se li ha fet un profund rentat de cara per transformar-lo en una moderna vermuteria. L’espai també acollirà tasts de vins, maridatges i propostes culturals de petit format.
L’establiment, que divendres i dissabtes allarga fins a mitjanit i disposa de terrassa exterior, vol posar l’accent en la franja del vermut dels diumenges al migdia.
Tot i que mantenen la històrica oferta de vi a granel, han prioritzat una selecció de vins de qualitat, a més d’alguns productes gurmet i de quilòmetre zero. Els dilluns i dimarts tindran tancat.
{{ comment.text }}