Un equip de ratafiaires de Centelles, integrat per Esther Vendrell, Montse Vilamajó, Jaume Guinovart i Joan Mas, s’està consolidant entre els millors elaboradors de ratafia casolana del país. Ho certifica el segon lloc obtingut el cap de setmana passat al 35è Concurs de Ratafies de Santa Coloma de Farners, el més antic i de més renom dels que es convoquen al país, convertit en un autèntic campionat català de l’especialitat. La recepta que va merèixer la Garrafa de Plata portava la firma de Montse Vilamajó, tot i que al darrere sempre hi ha un treball en equip de tot el grup. L’any passat, una recepta d’Esther Vendrell ja venia de guanyar el primer premi, en la primera vegada que un participant de fora de la província de Girona obtenia la Garrafa d’Or. Una segona recepta de l’equip, en aquest cas signada per Jaume Guinovart, també es va colar a la final, a la qual només hi accedeixen les 10 millors ratafies. Una altra recepta de l’equip va aconseguir entrar a la finalíssima, ara fa dos anys.
Ratafia casolana de premi
Un equip format per quatre centellencs torna a sortir premiat del concurs de ratafies de Santa Coloma de Farners, el més important del país de l’especialitat
{{ comment.text }}