EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Cervesa de territori

Kibus, el nom d’una nova cervesa artesana i ecològica que s’elabora a Olost


25/10/2020
Olost

La mateixa nau que el 2010 va veure néixer la microcerveseria Ausesken, a Olost, desapareguda ara fa tres anys, acull des de fa uns mesos un nou projecte cerveser singular, el que impulsen els barcelonins Emili Gutiérrez i Virgínia Madre. Un projecte que se sustenta en tres pilars bàsics: el seu caràcter artesanal, ecològic i de territori. L’objectiu, avançar cap a una cervesa “autènticament catalana”. El seu nom és Kibus. Brewed in Olost. Els dos emprenedors van començar a fer cervesa fa poc més de…

Contingut exclusiu per a subscriptors

Si ja ets subscriptor, inicia sessió o registra't

LA PREGUNTA

Li sembla bé que Pedro Sánchez hagi decidit continuar?

En aquesta enquesta han votat 377 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't