Amb la festa major en marxa, Taradell viu de ple la setmana d’en Toca-sons. I aquest any ho fa, a més a més, amb un ambient especial perquè la festa al voltant del bandoler arriba a la vint-i-cinquena edició. Ja fa 25 anys, doncs, que el poble va idear una celebració que s’ha convertit en tot un tret distintiu, amb la implicació de molts agents locals. Entre ells, el del gremi de pastissers que hi contribueix amb el pastís d’en Toca-sons.
Als obradors dels forns i pastisseries de Taradell aquesta és una setmana amb un protagonista especial. Al de Sant Sebastià, per exemple, Josep Maria Nogué hi prepara una nova fornada de pastissos d’en Toca-sons, un dolç que el gremi local va idear el seu dia com a via per implicar-se a la celebració i que s’ha acabat convertint en un element més de la festa. Una base de pasta de full, cabell d’àngel, crema pastissera, poma i pinyons són els ingredients principals del pastís. La setmana d’en Toca-sons no hi ha dubte que és el seu moment estrella de l’any però, més enllà de la festa, el pastís s’ha convertit també en un producte singular de les pastisseries taradellenques.
{{ comment.text }}