Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

Els ramaders de la valorització

En un moment crític pel sector lleter, el Lactium també és un aparador de models que han ressorgit amb la formatgeria

“Nosaltres fa deu anys vam fer una formatgeria perquè amb el preu que percebíem de la indústria o plegàvem les vaques o convertíem la llet en un producte com és el formatge.” La sentència és de Cristina Majó, de la formatgeria El Reixagó, d’Olost, però que és replicable a una part important de les 40 formatgeries participants al Lactium. El seu Tou del Lluçanès s’ha endut la medalla de plata en la categoria de pasta tova. En plena crisi pel preu que la indústria paga…

Has consumit els tres articles gratuïts.
Per continuar gaudint del contingut prèmium d'el9nou.cat t’has de fer subscriptor. Ara pots fer-ho per 1 € el primer mes.

Contingut exclusiu per a subscriptors

Si ja ets subscriptor, inicia sessió o registra't

COMENTARIS

LA PREGUNTA

Cal recuperar l’ús de la mascareta en interiors?

En aquesta enquesta han votat 666 persones.
 

Comentaris

Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.