Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

A l’establiment del carrer Mossèn Cinto Verdaguer de Ripoll on hi havia hagut la històrica ganiveteria de Can Pau Barral, amb 129 anys de trajectòria, hi ha oberta una formatgeria des de l’1 d’abril. #Somformatgers està regentada per una jove parella d’emprenedors de 27 i 29 anys, Neus Puig-Pey i Guillem Oliveras. Puig-Pey, que és enginyera agroalimentària, n’és la gerent i s’encarrega de la comptabilitat, mentre que Oliveras porta les vendes i la comunicació. La idea era obrir el negoci el passat Nadal, però “l’edifici…

Contingut exclusiu per a subscriptors

Si ja ets subscriptor, inicia sessió o registra't

COMENTARIS

LA PREGUNTA

Creu que s’hauria de reduir a 100 km/h la velocitat a l’autopista?

En aquesta enquesta han votat 1334 persones.
 

Comentaris

Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.