A l’establiment del carrer Mossèn Cinto Verdaguer de Ripoll on hi havia hagut la històrica ganiveteria de Can Pau Barral, amb 129 anys de trajectòria, hi ha oberta una formatgeria des de l’1 d’abril. #Somformatgers està regentada per una jove parella d’emprenedors de 27 i 29 anys, Neus Puig-Pey i Guillem Oliveras. Puig-Pey, que és enginyera agroalimentària, n’és la gerent i s’encarrega de la comptabilitat, mentre que Oliveras porta les vendes i la comunicació. La idea era obrir el negoci el passat Nadal, però “l’edifici…
Has consumit els tres articles gratuïts.
Per continuar gaudint del contingut prèmium d'el9nou.cat t’has de fer subscriptor. Ara pots fer-ho per 1 € el primer mes.
Si ja ets subscriptor, inicia sessió o registra't
Comentaris
Fes un comentari
Comentant com a {{ acting_as }}.
{{ success }}
Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't
{{ comment.text }}