La Fonda Torres de Manlleu va celebrar dilluns el seu centenari amb una festa per tots els clients, amics i treballadors que al llarg de tots aquests anys han passat per l’empresa familiar.
Manuel Torres i Pepeta Dey van fundar el 1910 la Fonda Torres on es dedicaven a coure gra amb cansalada i botifarra per emplenar les carmanyoles dels treballadors de les fàbriques tèxtils, que en aquell moment dominaven la indústria de Manlleu. Uns anys més tard, ampliaven el negoci comprant una petita fonda ja existent i el negoci passava a convertir-se en una petita fonda catalana clàssica amb servei de bar i taxi.
Durant tots aquests anys el negoci ha tingut diferents noms, des de “Fonda Comerç o “Fonda Vídua Torres” fins a “Hostal Torres”. Finalment, però i amb l’arribada el 1986 de la quarta generació familiar encapçalada pels germans Manel i Xavier el negoci s’ha consolidat com a “Fonda Torres” i s’ha mantingut l’èxit gràcies a una cuina tradicional catalana.
Dilluns per celebrar tots aquestes èxits la família Molera va convidar amics, clients i treballadors a una festa a la fonda on els van demanar que els facilitessin totes les anècdotes, relats o fotos que tinguessin de la fonda per crear un arxiu del centenari. Entre tots els que hi col·laborin se sortejaran tres menús degustació per a dues persones al Torres Petit.