Calaix La tòfona més dolça La presència del pastisser David Gil, de Cantoni, un dels plats forts de la 12a Fira de la Tòfona de Centelles David Gil durant l'elaboració d'una de les postres que va presentar | Josep Paré Miquel Erra, Josep Paré 16/12/2019 Centelles Res millor que començar una fira per les postres. I, a més, fer-ho de la mà d’una de les estrelles emergents de la gastronomia dolça d’aquest país, l’osonenc David Gil (Cantonigròs, 1990), cap de pastisseria… Contingut exclusiu per a subscriptors Si ja ets subscriptor, inicia sessió o registra't Inicia sessió Registra't Fira de la Tòfona COMENTARIS Notícies relacionades La guia d’activitats del cap de setmana El 9 Nou Santa Eugènia de Berga viu una gran vesprada amb el Sopar al Revés de festa major EL 9 TV Presoner El 9 Nou Núria celebra diumenge la festa de Sant Gil El 9 Nou LA PREGUNTA Creieu que és cert que la gent va als supermercats a una hora concreta per lligar? Sí No En aquesta enquesta han votat 140 persones. Vota Comentaris Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada. {{ comment.usuari }}{{ comment.data }} Comentari pendent d'aprovació {{ comment.text }} Fes un comentari Comentant com a {{ acting_as }}. {{ success }} Envia Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari. Entra o registra't Les + vistes Atrapat a l'aparcament del Sucre Carrers inundats a Gurb per la pluja Enxampen un motorista a 250 per hora a l'eix d'Olot “Ens van trucar de la Vall d’Hebron que hi baixéssim de seguida i amb maleta d’ingrés” La vigatana Carme Noguera ha fet 110 anys i ja és supercentenària Amb cotxe fins al salt del Mir Esclat a Vic del lloguer d'habitacions Reprenen la recerca de la veïna de Sant Feliu Sasserra desapareguda al Nepal Els bombers rescaten un grup aïllat pel riu a les Llosses Cafè de Sant Vicenç de Torelló, un cultiu pioner en clima continental
{{ comment.text }}