Calaix La tòfona més dolça La presència del pastisser David Gil, de Cantoni, un dels plats forts de la 12a Fira de la Tòfona de Centelles David Gil durant l'elaboració d'una de les postres que va presentar | Josep Paré Miquel Erra, Josep Paré 16/12/2019 Centelles Res millor que començar una fira per les postres. I, a més, fer-ho de la mà d’una de les estrelles emergents de la gastronomia dolça d’aquest país, l’osonenc David Gil (Cantonigròs, 1990), cap de pastisseria… Contingut exclusiu per a subscriptors Si ja ets subscriptor, inicia sessió o registra't Inicia sessió Registra't Fira de la Tòfona COMENTARIS Notícies relacionades Més de 7.000 persones al campament reial del nou Parc Màgic de Manlleu Natàlia Peix Un orgue pel 80è aniversari Isaac Muntadas ‘Mar i cel’ de terra endins Xavier Bardolet Una vida difonent la ciutat Miquel Erra LA PREGUNTA Aquest any 2025 serà millor que el 2024? Sí No En aquesta enquesta han votat 127 persones. Vota Comentaris Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada. {{ comment.usuari }}{{ comment.data }} Comentari pendent d'aprovació {{ comment.text }} Fes un comentari Comentant com a {{ acting_as }}. {{ success }} Envia Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari. Entra o registra't Les + vistes La primera osonenca del 2025 és una nena de Torelló Cauen a Torelló 400.000 euros d'un premi de l'ONCE Fuig d'un control, condueix temeràriament per la C-37 i l'atrapen a Sant Vicenç amb 43 quilos d'haixix Tres detingudes a Vic per robar en cases d’arreu de Catalunya amb un botí de 142.000 euros Enxampats saquejant cotxes a les discoteques a Gurb la nit de Cap d'Any Èxit de convocatòria de les campanades a la plaça Major de Vic Aparatós accident d'un camió de potassa a la carretera de Vilanova de Sau Dos ferits en un accident a la C-154 a Vic Troben un home mort al riu Gurri, a l'Anella Verda de Vic Josep Ramon Redorta, a la masia el Portell de Gurb
{{ comment.text }}