QUIOSC DIGITAL BUTLLETINS
EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

L’empresa Erre de Vic guardona un estudiant de cuina de Terrassa amb el premi Cum Laude de Gastronomia

Marc Dinarès, alumne de l’escola Joviat de Manresa, es va presentar al concurs amb la recepta d’un ‘Fals tàrtar de pernil cuit curat’.

El 9 Nou
26/10/2012

El jurat, format per la dietista Pilar Cervera i el cuiner Nando Jubany, el van escollir seguint criteris nutricionals i culinaris.

El premi és un xec de 600 euros per formar-se al Basque Culinary Center de Sant Sebastià, una de les acadèmies en gastronomia més punteres a l’estat espanyol. L’empresa Erre de Vic treballa per promoure l’alta gastronomia i els hàbits saludables, elaborant aliments aptes per a tots els consumidors, com la nova gamma de productes sense gluten, que llançaran al mercat aquesta tardor.

LA PREGUNTA

Veu bé que el president dels bisbes espanyols opini sobre política?

En aquesta enquesta han votat 490 persones.