Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

“Ens ho passarem bé”. Són les paraules de benvinguda que aquest dimecres adreçava Jordi Arumí, president d’Osona Cuina, als quatre nous restaurants que s’han incorporat al col·lectiu. Es tracta del Divicnus i el Devici, de Vic; L’Horta, de Tavertet; i La Cerve i El Drau, de Viladrau. Amb aquestes quatre incorporacions, Osona Cuina passa de 8 a 12 membres, decidits a reprendre i reforçar, amb saba nova, el seu paper com a altaveus de la cuina del territori.

Després del relleu generacional que van viure fa dos anys i mig, coincidint amb el 20è aniversari del col·lectiu, i del parèntesi que han representat aquests mesos de pandèmia, “ara és el moment de donar aquesta empenta i fer aquestes incorporacions; com més serem, més accions podrem emprendre”, reconeixia el mateix Arumí, que no posa sostre al nombre d’efectius. “Volem tornar a disfrutar promocionant gastronòmicament la comarca”, insistia. Tot i que el detall de la nova temporada es concretarà pel setembre, Arumí avançava la voluntat d’impulsar unes jornades a l’entorn del porc –ajornades l’any passat amb motiu de la pandèmia–, consolidar les jornades de la tòfona, preparar el 20è aniversari del Dijous Llarder o mirar d’incorporar una nova proposta de cara a la primavera-estiu del 2022.
“Fem aquesta aposta per la comarca i per ajudar a posicionar Osona Cuina”, apuntava Marc Currius –a partir d’ara, Marc Buxaderas–, xef del Divicnus, restaurant que ja havia format part del col·lectiu anys enrere. “És una bona opció per donar-nos a conèixer de la mà d’un col·lectiu que està molt ben posicionat”, afegia Èric Soldevila, un dels socis del Devici, que ara fa tres anys va encetar la seva segona etapa al carrer Nou de Vic. “L’objectiu és fer pinya i aquest punt divertit que representa compartir experiències”, deia una altra de les noves incorporacions, Daniel Vives, que juntament amb Vane Vigas porten el bar i restaurant La Cerve i El Drau, a Viladrau –primer va ser el bar, obert fa una quinzena d’anys, i en fa quatre van incorporar, a la primera planta, el restaurant.

Els altres membres del col·lectiu que continuen són Ca l’U, Arka, Cal Jutge, Bareku, Fonda Sala, El Gravat, Ca la Teresona i Ca la Cinta. El restaurant Les Magnòlies, d’Arbúcies, l’únic que no era de la comarca, es va acabar donant de baixa ara fa uns mesos, per les dificultats de mantenir contacte habitual.

COMENTARIS

LA PREGUNTA

Si a la seva empresa es fa sopar de Nadal hi assistirà?

En aquesta enquesta han votat 58 persones.
 

Comentaris

Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.