Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

Osona Cuina, punt i seguit

Coincidint amb el 20è aniversari, la majoria de cuiners que van fundar-la, l’any 1998, deixen pas a la nova generació de ‘joves’ membres

El mes de novembre de 1998 es presentava en societat Osona Cuina, un col·lectiu inicialment format per 13 cuiners de la comarca que apostava per un nou concepte, aleshores pioner: vincular cuina de qualitat, producte i territori. Exactament 20 anys després, el col·lectiu afronta una profunda renovació. La majoria dels membres històrics que el van fundar han decidit fer un pas al costat. És el cas de Nandu Jubany (Can Jubany), Joan Font (L’Estanyol) o Josep Girabent (Boccatti). D’altres coetanis, com Toni Sala (Fonda Sala)…

Aquest contingut és exclusiu per a subscriptors d’EL 9 NOU i socis d’el9club.
Per accedir-hi cal registrar-se abans a el9club.

LA PREGUNTA

Està a favor que l’ús de mascareta sigui obligatori en espais exteriors?

En aquesta enquesta han votat 1806 persones.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}
    {{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.