18ª Lliga d’hoquei patins per Sergi Panadero

Final d’etapa al Barça pel torellonenc, amb un nou títol i un darrer gol amb la samarreta blaugrana

El Barça va sumar aquest diumenge un nou títol de Lliga al superar al Noia Freixenet per 1 a 5. El conjunt blaugrana, amb Sergi Panadero a l’equip titular, va ser molt superior i va resoldre el partit en els primers minuts, amb molts gols molt matiners que van servir per encarrilar el partit. A la segona part van arribar la resta de gols. L’últim, a 9 segons pel final, que va significar el darrer de Sergi Panadero com a blaugrana.

Es tracta de la divuitena Lliga d’hoquei patins pel torellonenc, que després de 21 temporades al Barça ha aconseguit 68 títols. Precisament aquesta Lliga –la segona que ha aconsegueix com a capità-, serà la darrera copa que haurà aixecat amb el Barça ja que tal i com va avançar fa uns dies, deixarà de ser jugador del club blaugrana.

De fet, el tècnic del Barça Edu Castro ha fet que Panadero entrés novament a la pista en els últims 3min de partit perquè s’acomiadés jugant -i marcant-.

Qui és el favorit a les eleccions als EUA?

En aquesta enquesta han votat 100 persones.