Esports

Adrià Pericas guanya el Campionat d’Espanya de contrarrellotge júnior

El ciclista de Tona va fer una cursa gairebé perfecte i va superar en 31 segons al segon classificat

Nova gesta del ciclisme osonenc. En aquest cas, el protagonista ha sigut el tonenc Adrià Pericas, que es confirma com un dels noms amb més projecció en l’àmbit estatal en el món de la bicicleta.

El jove de 18 anys es troba participant en el Campionat d’Espanya de cicilisme de carretera a Astúries. Formant part de la selecció catalana, Pericas ha pogut celebrar una primera victòria aquest dijous. Ha sigut en la prova de Contrarrellotge individual, a on el corredor del Purito-Tadesan ha marcat el millor temps en una carrera molt emocionant.

I és que en el tram final de la competició, cada ciclista que sortia a fer el recorregut millorava el cronòmetre de l’anterior, fins que Pericas ha aturat el rellotge en un espectacular registre de 21 minuts i 58 segons, rebaixant en 31 segons la marca del segon classificat.

Aquest èxit, Pericas millora la segona posició obtinguda l’any passat en el mateix Campionat, i situa l’osonenc com una de les grans promeses del ciclisme estatal. De fet, aquesta temporada ja ha aconseguit victòries importants com per exemple la primera posició a la prestigiosa Volta al Besaya.

Amb un or ja penjat, Pericas ja té el cap en la prova de ciclisme en ruta d’aquest diumenge. La temporada passada, en la mateixa cursa va acabar en setena posició. La competició arrencarà a 1/4 de 12 del migdia, i per davant hi haurà un recorregut de 135 quilòmetres.

Està d’acord que la Unió Europea imposi aranzels als cotxes elèctrics xinesos?

En aquesta enquesta han votat 70 persones.