La competició va comptar amb alguns dels millors genets del moment

28/05/2024
Olost

Els dos últims caps de setmana de maig, Olost i el Lluçanès s’han tornat a convertir en el punt neuràlgic del món del cavall amb la disputa de la sisena edició del Raid Hípic Olost Lluçanès. Un total de 250 binomis van competir en les diverses proves convocades.

La competició va començar el divendres 17 de maig amb la disputa de les competicions internacionals. En el CEI3*, que cobria una distància de 160 quilòmetres, Omar Blanco -afincat a Olost-, va aconseguir la victòria per davant del vilatortí Jordi Arboix i Maria Álvarez.

Álvarez -que també resideix al Lluçanès-, es va imposar en la prova de CEI2* amb un recorregut de 123 quilòmetres, superant a Gil Berenguer, de Sant Vicenç de Torelló. En el CEI1* -amb un recorregut de 100 quilòmetres-, el podi de la cursa de divendres va estar format per Nicolás Ballarín, Júlia Serrabassa i Barbara Simón; en la de dissabte Sílvia Yebra (1a), Francesc Capdevila (2n) i Jaume Rabasedas (3r) van ser els guanyadors.

En les proves júnior, Bruna Carrau (1a), Constanza Pacheco (2a) i Manuela Garcia (3a) van imposar-se en la categoria CEIYJ2* -123 quilòmetres-, i Saana Nieminen (1a), Marc Salvans (2a) i Pol Ausió (3r) van ser els més ràpids en el CEIYJ1*, de 100 quilòmetres.

En el primer cap de setmana de competició del Raid Hípic Olost Lluçanès s’hi van aplegar alguns dels millors genets i cavalls de l’Estat espanyol, així com representació internacional.

El passat cap de setmana -25 i 26 de maig-, va ser el torn del Raid Hípic Promoció Olost Lluçanès, i es van fer quatre proves més. En el CET-P, de 80 quilòmetres, la classificació va quedar amb Joan Miranda (1r), Clàudia Manubens (2a) i Bernat Casals (3r) en la classificació general; Gerard Casas (1r), Jose Das (2n) i Nora Rigat (3a), van ser els millors en CET-P60.

Per últim, Ferran Grego (1r), Nil Fernández (2n) i Pol Fernández (3r) van ocupar els primers llocs de la categoria CET-P40, mentre Anna Besolí (1a), Anna Olivencia (2a) i Aina Vilà (3a) ho van fer en CET-I.

La competició va estar organitzada pel Club Hípic Olost Lluçanès, i va rebre una excel·lent crítica per part de tots els participants. A més a més, les pluges d’aquest mes de maig van deixar el terreny en perfectes condicions pel pas dels cavalls.

Què creu que passarà si torna Puigdemont?

En aquesta enquesta han votat 234 persones.