Arnau Tenas, a la final dels Jocs Olímpics de París

El vigatà ha aconseguit vèncer a Marroc per 1 a 2 en les semifinals dels JJOO

La Selecció Espanyola de futbol ha aconseguit el bitllet per a la final dels Jocs Olímpics de París 2024, després de vèncer i remuntar a Marroc per 1 a 2. D’aquesta manera, els de Santi Denia s’han assegurat la medalla olímpica.

El partit ha estat molt parell durant la primera mitja hora de joc, fins que Marroc ha disposat d’un penal per obrir la llauna al minut 36. I, així ha estat. Arnau Tenas no ha pogut evitar el gol del màxim golejador del torneig, Rahimi, que ha enganyat al vigatà. A més, en la celebració del gol, el mateix Rahimi ha optat per celebrar-lo a la cara d’Arnau Tenas, a qui no li ha fet gens de gràcia.

A la segona meitat Espanya ha buscat l’empat davant una Marroc tancada al darrera i, l’ha aconseguit. Al minut 66, Fermín López, qui està sent el jugador més diferencial de la Selecció Espanyola en aquests Jocs Olímpics, ha anotat el gol de l’empat. Faltaven només cinc minuts pel final del partit quan Juanlu s’ha disfressat d’heroi i ha marcat el gol que donava el bitllet a la final per a Espanya.

Espanya jugarà la gran final divendres 9 d’agost a partir de les sis de la tarda. Els de Santi Denia es disputaran la medalla d’or contra el guanyador de l’altra semifinal que enfronta França davant Egipte.

Què creu que passarà si torna Puigdemont?

En aquesta enquesta han votat 84 persones.