Esports

Arnau Tenas, als quarts de final dels Jocs Olímpics de París com a segon de grup

El vigatà, a qui li han donat descans en el darrer partit, apunta de nou com a titular als quarts de final

Derrota de la Selecció Espanyola de futbol davant Egipte per 1 a 2. Tot i que ambdós conjunts ja estaven classificats pels quarts de final, es jugaven la primera plaça del grup C i, els de Santi Denia, els hi valia l’empat per ser líders. No obstant, l’equip espanyol ha reservat part dels jugadors més importants a la banqueta. Un d’ells, Arnau Tenas.

Doncs, sembla ser que Denia preferia donar descans a aquells jugadors que més minuts han acumulat i tenir-los en les millors condicions pels quarts de final. Uns quarts de final en els que Espanya, el més probable, és que s’enfronti a Japó. Només un miracle podria impedir que aquests últims no acabin com a líders de grup i, d’aquesta manera, evitessin a Espanya.

La Selecció Espanyola jugarà els quarts de final el divendres 2 d’agost a les cinc de la tarda. Tot apunta que Arnau Tenas tornarà a l’onze titular, després del descans que ha tingut davant Egipte. El vigatà, que ha estat titular en els altres dos partits de la fase de grups, ha encaixat dos gols i ha firmat bones actuacions sota els pals

Té previst anar de vacances aquest estiu?

En aquesta enquesta han votat 580 persones.