Arnau Tenas es classifica pels quarts de final dels Jocs Olímpics de París

El combinat estatal haurà d’esperar a dimarts en el partit contra Egipte per saber si és primera o segona de grup

Nova victòria per la Selecció Espanyola de futbol, amb Arnau Tenas de titular, als Jocs Olímpics de París. Dissabte a la tarda el combinat estatal es va imposar per 1 a 3 contra la República Dominicana en un partit disputat a Bordeus.

Espanya va començar marcant amb un gol de Fermín al minut 29 però abans del descans va arribar el gol de l’empat de la República Dominicana, que va jugar tota la segona part amb inferioritat numèrica.

En el minut 55 Baena va fer l’1 a 2 i Miguel, en el 70 sentenciava el partit. El porter vigatà va tornar a firmar una bona actuació sota els pals.

Amb aquesta segona victòria a la fase de grups, el combinat estatal ja té el bitllet pels quarts de final. Ara caldrà esperar al partit contra Egipte (dimarts a les 3 de la tarda) per saber si ocuparà el primer o el segon lloc del grup.

Té previst anar de vacances aquest estiu?

En aquesta enquesta han votat 420 persones.