Arnau Tenas es classifica per a les semifinals dels Jocs Olímpics

El vigatà, de nou titular, ha aconseguit vèncer a Japó en els quarts de final (0-3)

Victòria de la Selecció Espanyola de futbol davant Japó per 0 a 3 en els quarts de final dels Jocs Olímpics de París 2024. Els de Santi Denia s’han assegurat, d’aquesta manera, el bitllet a les semifinals, amb un Arnau Tenas que tornava a l’onze titular, després que en el darrer partit li donessin descans. Es tracta de la primera porteria a zero del porter vigatà en aquests Jocs Olímpics.

El partit ha començat de la millor manera pels espanyols. Després d’un gran inici de partit, al minut 11 Fermín López obria la llauna amb un potent xut creuat des de fora l’àrea. Amb el gol, Japó ha fet un pas endavant i, just abans del descans, anotava el gol que hagués suposat l’empat si no s’hagués invalidat, finalment, per fora de joc.

Ja a la segona meitat, el mateix Fermín ampliava distàncies amb un autèntic golàs, també des de fora l’àrea, a falta de 15 minuts pel final. Finalment, a falta de pocs minuts pel final, Abel Ruiz aprofitava un mal refús de la defensa japonesa per sentenciar el partit amb el 0 a 3 definitiu. De fet, abans del tercer gol, Arnau Tenas evitava el gol de Japó amb una gran intervenció.

Espanya, així doncs, està a un pas de la gran final. Però, abans es veurà les cares amb Marroc, partit que es disputarà dilluns 5 d’agost a partir de les sis de la tarda. En cas que els espanyols superin l’eliminatòria amb èxit, jugarien la gran final el divendres 9 d’agost a partir de les sis de tarda. Per contra, si Espanya no aconsegueix vèncer el partit, jugarà el partit pel tercer i quart lloc el dijous 8 d’agost a les cinc de la tarda.

Anireu aquest any a les manifestacions per la Diada?

En aquesta enquesta han votat 546 persones.