Atletes de ferro

Una desena d’osonencs van competir a la CMP Trail: Raül Rota i Èric Moya, entre el top-10

13/10/2019

Una nombrosa representació osonenca, amb fins a 33 persones, es va desplaçar el cap de setmana passat fins a Itàlia per competir al CMP Trail, una cursa de muntanya que té com a prova estrella la distància de 43km i 2.103m de desnivell positiu i que completen una prova de 18km i una de 7km. Enguany entre les tres distàncies van aplegar més de 1.400 atletes de totes les edats.

Entre els integrants de la delegació d’Osona van destacar dos Top 10 a la prova reina. Raül Rota, segon fa dos anys, va acabar sisè amb un temps de 4h 05seg a causa d’un error en el traçat al quilòmetre 30 que li va fer perdre el grup capdavanter, mentre que el santjoaní Èric Moya, que en la primera edició també va aconseguir un segon lloc al podi, aquest any va ser vuitè amb un temps de 4h 10seg. Tots dos van ser els primers corredors de l’Estat espanyol darrere alemanys i italians.

El vincle entre Vic i la cursa que es fa a Bassano del Grappa va començar fa quatre anys quan Albert López, gerent de Betto BCN a Vic i distribuïdor oficial a l’Estat espanyol i Andorra de CMP/Campagnolo des de fa una dècada, va convidar a participar-hi el seu amic Jordi Vila, que treballava a Base Esports Estel i que portava un grup de corredors. De mica en mica, Vila ha anat engrescant diferents atletes i aficionats per participar a la prova fins arribar a superar la trentena d’aquest any, entre els quals els exatletes Ferran Sarri i Lourdes Miquel, després d’unir forces Raruning Estel, el Provetsa Team i l’organització de la cursa del Roc Gros dels Hostalets de Balenyà.

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 890 persones.