Bernat Selva domina al Màximus O-Meeting d’orientació a Àvila

Guinedell Faja i Arlet Sales, de la UE Vic, també van signar una bona actuació

21/02/2024
Àvila

Molt bona actuació de Bernat Selva en la prova disputada als boscos d’Hoyo de Pinares i Navaluenga, a Àvila. En la categoria M18E, Selva es va imposar a rivals procedents de Finlàndia, Suècia, Noruega, Txèquia, Hongria o França entre d’altres.

Les dues curses disputades eren puntuables per la Lliga Espanyola d’Orientació, i Selva va guanyar en la llarga i en la curta distància. Això el va convertir en el guanyador del Màximus O-Meeting, el camp d’entrenament internacional centrat en l’orientació en el qual s’emmarcaven les competicions.

També cal destacar l’actuació de les corredores de la UE Vic Guinedell Faja (F18E) a la llarga distància i Arlet Sales, en la mitja. Sales va acabar en tercera posició del Màximus O-Meeting.

Les següents proves de la Lliga Espanyola d’Orientació seran d’aquí a 15 dies a Caravaca de la Cruz (Múrcia), i d’aquí a tres setmanes a Requena, València.

Qui és favorit a les eleccions presidencials dels EUA?

En aquesta enquesta han votat 141 persones.