Esports

El bon moment de Ferran Jutglà al Bruges

El de Sant Julià de Vilatorta a marcat tres gols en els últims tres partits de la lliga belga

El jugador de Sant Julià de Vilatorta Ferran Jutglà torna a brillar amb el Bruges. El davanter encadena tres partits de la lliga belga marcant gol, i ha recuperat les bones sensacions que el van fer brillar amb l’equip blau-i-negre.

Tot i que aquest diumenge el seu encert no va servir per guanyar al segon classificat de la lliga, l’Anderlecht (1-2), sí que va permetre confirmar que el vilatortí torna a tenir la punteria ben afinada. Jutglà va avançar el Bruges al minut 18, però el rival va remuntar en la segona part.

En les dues anteriors jornades, Jutglà també va marcar en l’empat contra el Cercle Brugge (1-1), i en la victòria davant del KAS Eupen (4-0).

Amb aquests tres gols consecutius, el davanter ja en suma sis a la lliga. La temporada passada les lesions no van permetre a Jutglà mostrar la seva millor versió, i en l’inici d’aquest curs el seu rendiment també es va veure condicionat per una pubàlgia.

Amb els seus gols, Jutglà ha col·laborat a acostar al Bruges a les primeres posicions: ara són tercers a la màxima categoria belga, just per darrera del Union Saint-Gilloise i de l’Anderlecht.

Li sembla bé que Pedro Sánchez hagi decidit continuar?

En aquesta enquesta han votat 263 persones.