Bon paper dels osonencs als campionats d’Espanya de ciclocròs

Els corredors van quedar entre els deu i els quinze millors

El Campionat d’Espanya de ciclocròs, amb seu a Pontevedra, va comptar amb representació osonenca, integrada dins de la selecció catalana. Concretament, dels quinze integrants del combinat català, quatre ho van fer com a representants osonencs, a més de comptar amb el vigatà Pere Uyà com a seleccionador. Repartits en diferents categories, tots ells van oferir un rendiment molt bo, i els resultats així ho van corroborar.

En la categoria Elit, Albert Poblet va aconseguir la 15a plaça a la general final, mentre que Jordina Muntadas va acabar en la 8a plaça de la prova femenina. Pel que respecta a la categoria Júnior, Nil Solà va fer-se un lloc entre els deu millors, amb la 10a plaça en la categoria, i, finalment, en la competició Cadet, Adrià Franquesa va acabar en la 5a plaça, seguit de prop per Joan Cadena, corredor del Jufré Vic-ETB, que va finalitzar el 10è.

La prova va tenir lloc en “una pista molt ràpida i sobre sec”, com explicava Uyà, “i tot i alguns problemes que depenen de la sort com punxades o caigudes, els resultats han estat molt bons, ja que quedar entre els 10 o 15 millors en proves d’aquest nivell és sempre complicat”, concloïa

Té previst anar de vacances aquest estiu?

En aquesta enquesta han votat 519 persones.