Bronze per l’equip femení absolut del CA Vic al Campionat d’Espanya

En les proves individuals es van aconseguir tres victòries

23/05/2024
Monzón

El Club Atlètic Vic va aconseguir la tercera posició al Campionat d’Espanya per clubs de Segona Divisió en el grup 3 en la prova feta a Monzón. L’equip estava format per Núria Sañas, Núria Crusellas, Èlia Canudas, Fiona Cavilli, Miquelina Gorgals, Africa Hernandez, Paola Serrano, Èlia Val, Emma Garcia, Irene Montoliu, Encarna Nuñez, Martina Casals, Berta Boadas, Queralt Aranda, Vinyet Gelmà, Irati Blum, Laura Santanera i Aina Gost.

En la classificació general les vigatanes van aconseguir 111,5 punts, just per darrera dels dos primers classificats: el Monzón (125 punts), i l’Andorra (114 punts). Pel que fa als resultats individuals més destacats hi van haver tres victòries per part d’atletes del CA Vic: Irene Montoliu (800 metres), Fiona Cavilli (100 tanques), i Èlia Canudas (salt de llargada).

També es van assolir tres segones posicions a través d’Encarna Nuñez (3.000 metres), Martina Casals (salt d’alçada), i Queralt Aranda (triple salt).

Paola Serrano (200 metres), Miquelina Gorgals (400 tanques) i els equips de 4×100 i 4×400 van pujar al tercer graó del podi.

D’altra banda, el mateix cap de setmana del 18 i 19 de maig es va disputar el Campionat de Catalunya de Trail de curses verticals i el Club Atlètic Vic va competir en la categoria Màster. Jordi Martín va assolir la primera posició i David Ferrandez, la segona.

Creieu que és cert que la gent va als supermercats a una hora concreta per lligar?