Carles Miró i Ivan Matavacas guanyen el Ral·li Costa Brava

Es van imposar en la categoria de Regularitat

21/03/2024
Girona

La parella osonenca formada per Carles Miró i Ivan Matavacas –al volant d’un Porsche 911 SC– van guanyar el Ral·li Costa Brava de cotxes històrics en la categoria de regularitat.

La prova es va disputar entre divendres i dissabte passat per les carreteres de la demarcació de Girona, i entre elles hi havia el tram de Collsaplana, ja en territori osonenc.

A banda de la victòria de Miró i Matavacas en regularitat, també cal destacar que Jordi Ventura amb el copilot osonenc Josep Autet van guanyar la prova de velocitat del Campionat de Catalunya i van ser segons en la classificació de l’Estatal conduint un Ford Sierra RS Cosworth.

En aquesta mateixa modalitat, Kini Muntada i Sergi Brugué van aconseguir l’11a posició en l’Estatal després d’una gran remuntada. Manel Arroyo i Eloi Alsina van ser cinquens en la categoria de Regularitat Sport. Els vehicles conduïts per Mia Bardolet, Santi Guitart i Sergi Bajo no van poder acabar la cursa per problemes mecànics.

La 72a edició del Ral·li Costa Brava històrics s’ha caracteritzat pel gran nombre d’inscrits –amb un total de 240 equips– i molta presència de públic.

Creieu que el Barça de Hansi Flick pot fer una bona temporada amb la plantilla que té en aquests moments?

En aquesta enquesta han votat 249 persones.