Cinc ripollesos guanyen el bronze amb Catalunya al Mundial de futbol sala sub-17

La selecció catalana va caure en les semifinals contra el Paraguai, i va guanyar el duel per la tercera posició contra Mèxic

31/05/2024
Ripoll

Fins a cinc jugadors de l’EFS Ripoll van formar part de la convocatòria de Catalunya per competir al Mundial de futsal en categoria Sub-17 que es va fer al Paraguai a finals d’aquest mes de maig.

En concret, Jan Suñé, Juan Pablo Quintero, Marc Reixach, Sami El Meftah i Albert Sala van formar part d’una selecció catalana que va acabar la competició en tercera posició. En la fase de grups, Catalunya es va estrenar amb una ajustada victòria contra Mèxic per 4 a 3, i l’empat en la segona jornada contra l’Uruguai (2-2) ho deixava tot obert de cara a l’últim partit de la primera fase.

L’equip català va fer els deures, i en el duel decisiu contra França no només va guanyar, sinó que la golejada per 11 a 0 li va permetre classificar-se com a primera de grup. En els quarts de final, Catalunya va tornar a exhibir la seva millor versió i va guanyar per 11 a 0 l’Equador.

En les semifinals es van trobar amb l’equip amfitrió, el Paraguai, a qui no van poder superar després de perdre per 4 a 0. En el duel per la tercera posició, van guanyar Mèxic per 1 a 6.

Creu que Joe Biden hauria de renunciar a presentar-se com a candidat dels demòcrates als EUA?

En aquesta enquesta han votat 127 persones.