Clara Dalmau, del Gimnàstic Osona, segona en el torneig Vila Hostalets de Balenyà

Una destacada representació de l’entitat va competir en categories Escolar, Base i Via Olímpica

Destacada participació i bons resultats de les gimnastes del Club Gimnàstic Osona en la primera edició del Torneig estatal Vila Hostalets de Balenyà. En concret, la competició de gimnàstica artística va ser en les categories d’Escolar, Base i Via Olímpica.

La prova va comptar amb més de 600 gimnastes de 33 clubs de tot l’Estat. Es va competir en diversos aparells com la barra, salt, paral·leles i terra.

Pel que fa als resultats obtinguts, en la categoria de Via Olímpica 1, Arlet Reig va aconseguir una medalla de plata en l’aparell de salt. En la mateixa categoria l’equip format per Laia Coma, Iona Pujolar, Gina Colom i Arlet Reig, va aconseguir la quarta posició. Ainhoa Salavedra que competir a la categoria de Via Olímpica 8, es va penjar un total de 4 medalles: or en l’aparell de barra, plata a terra i bronze a paral·leles i en la classificació general.

A Via Olímpica 9, Ariadna Piella va ser campiona en la classificació general i en l’aparell de barra, subcampiona a paral·leles i tercera a terra. Clara Dalmau, que competia en la màxima categoria, Via Olímpica 10, va ser subcampiona a la general i en els aparells de paral·leles i barra.

En les categories de Base, Aina Miralpeix -de Base 8-, va aconseguir una segona posició en la classificació general i a barra. Per equips, Laia Navarro, Aina Miralpeix i Paula Alcalde una tercera posició. A Base 9, Abril Grabolosa segona a salt.

L’equip de gimnastes d’Escolars A3 format per Paula Puig, Aina Casas i Berta España, va pujar al podi amb una tercera posició. Individualment Aina Casas va fer bronze a salt i Paula Puig plata a terra.

A Escolars B3, Abril Núñez va aconseguir la medalla de bronze en la classificació general i la medalla de plata en l’aparell de barra. Arlet Grande caser medalla d’or en l’aparell de salt i plata a barra. Ainet Costa va aconseguir el bonze a salt i Naia Font plata a terra.

Per equips Marina Casadellà, Abril Núñez, Ènia Vegas i Ares Abel van aconseguir el bronze. A Escolars D3 Muntsa Arderiu va pujar al podi en la tercera posició en l’ aparell de salt.

Creieu que és cert que la gent va als supermercats a una hora concreta per lligar?

En aquesta enquesta han votat 406 persones.