Clàudia Tremps és la nova campiona de Catalunya d’esquí de muntanya vertical

L’atleta del CE Ripoll Martí Lázaro va ser segon a la general a la mateixa prova

05/01/2024
Ogassa

L’atleta d’Ogassa Clàudia Tremps és la nova campiona de Catalunya d’esquí de muntanya vertical. En el darrer dia del 2023 i en el marc de la primera prova de la 40a edició de la Copa Catalana d’esquí de muntanya Dynafit – 11è Trofeu Tres Fronteres Gasopas MoraBanc GranValira es va disputar el Campionat de Catalunya vertical, que va coronar Tremps (AE Vidabona) i Marc Pinsach com els millors catalans de l’especialitat.

Tremps va fer un temps de 27min 15seg. La prova va estar pendent de disputar-se a causa de la manca de neu, però finalment es va poder fer a Grau Roig (Andorra) amb la presència de 65 atletes que van haver de fer un recorregut alternatiu des de Peretot pujant fins al sector del Cubil amb un desnivell positiu de +50.

A la prova també cal destacar l’atleta del CE Ripoll Martí Lázaro, que va ser segon a la general, mentre que a les categories de promoció Maria Ramírez (UE Vic) en Sub-16 i l’osonenc Martí Costa (AE Mountain Runner Berguedà) en Sub-18 van ser primers.

Té previst anar de vacances aquest estiu?

En aquesta enquesta han votat 596 persones.