Debut amb final feliç

El CP Taradell guanya el Caldes (3-2) amb un gol en el darrer segon

El pavelló d’El Pujoló de Taradell va embogir quan Marçal Casadevall col·locava la pilota al fons de la porteria per fer el 3 a 2 davant el Caldes quan només faltava 1 segon i 12 dècimes per al final del partit.

Així acabava el primer partit de la història del conjunt blanc-i-blau a l’OK Lliga. Un debut amb final feliç després d’un partit complicat en el qual els locals van haver de remuntar dues vegades el marcador. El Taradell, a més, tenia la baixa de Marc Soler, que estava sancionat per acumulació de targetes de la temporada passada. El partit va començar amb ocasions per als dos conjunts i amb una falta directa que Dani Rodríguez no va aprofitar –tot i els dos intents que va tenir– per fer pujar el primer gol al marcador en el minut 10. Quatre minuts més tard, i després d’una jugada en la qual els locals no van saber treure la pilota, Blanqué rematava i feia el primer gol de la tarda.

La reacció local no es va fer esperar i Edu Genís finalitzava amb gol un atac del Taradell. Amb l’1 a 1 es va arribar al descans, i només començar el segon temps el Caldes es tornava a posar per davant en el marcador amb un gol de Sito Ricart en la primera jugada. Dani Rodríguez, amb una gran jugada personal des del seu propi camp, posava l’empat a 2 al marcador en el minut 29. A partir d’aquí el Caldes va ser l’equip que va dominar davant un Taradell que buscava els contraatacs ràpids per desequilibrar l’electrònic. Els vallesans va ser l’equip que més ocasions va tenir però a davant es va trobat un gran Albert Dalmau, que va firmar una gran actuació, sobretot a la segona part, evitant jugades clares de gol i aturant una pena màxima a Ferran Rosa quan faltaven cinc minuts per al final. Amb un Taradell amb nou faltes, el Caldes era l’equip que tenia més a prop el tercer gol, però el Taradell no havia dit la darrera paraula i deixant temps per a l’èpica va esperar fins al darrer segon per marcar i emportar-se els seus tres primers punts a l’OK Lliga.

Creieu que és cert que la gent va als supermercats a una hora concreta per lligar?