Derrota del Voltregà (2-6) davant el Reus de Ballart, Rodríguez i Bancells

El porter manlleuenc ha estat clau aturant les primeres ocasions del Voltregà, mentre que Rodríguez ha participat en tres dels sis gols del Reus i Bancells n’ha fet un altre

L’OK Lliga ha començat per a Càndid Ballart al mateix pavelló on la va acabar la temporada passada. Aleshores com a porter local i avui com a visitant. No ha estat un partit fàcil per al meta osonenc però tot i això ha signat una bona actuació frustrant les ocasions d’un Voltregà tocat per la baixa d’Èric Vargas en uns primers compassos de partit amb ocasions a les dues porteries.

Ha estat, però, un altre ex-voltreganès qui ha fet el 0-1 per al Reus: Àlex Rodríguez rematava una falta al fons de la porteria defensada ara per Blai Roca. Rodríguez ha propiciat el segon gol deixant una bola franca per a Joan Salvat. Gerard Teixidó ha escurçat distàncies des del punt de penal, però Àlex Rodríguez feia el tercer rematant des de la frontal de l’àrea abans de la mitja part.

Un altre vell conegut de l’afició blanc-i-blava, l’ex-vigatà Romà Bancells, ha col·locat l’1 a 4 a l’inici de la segona part i de nou Teixidó ha marcat pel Voltregà. Ha robat una bola a mitja pista a Raül Marín i la contra ha acabat al fons de la porteria de Ballart. Ha arribat la desena falta del Reus, però aquesta vegada Ballart ha guanyat la partida a Teixidó.

El Voltregà ha passat d’estar a punt de posar emoció al partit a veure com encaixava dos gols als últims minuts. Raül Marín no ha fallat a bola aturada aprofitant la desena falta del Voltregà. I el mateix Marín ha enviat al fons de la xarxa una bola centrada des de mitja pista.

Creu que hi haurà pacte entre PSC i ERC per investir Salvador Illa?