Derrota del Voltregà Movento Stern a la complicada pista del Reus (5-2)

Tot i avançar-se, el Voltregà Movento Stern no consolida el bon nivell dels últims partits

17/10/2023
El Vendrell

El Voltregà Movento Stern va caure a la pista del Reus, en un dels desplaçaments més complicats de la temporada. El bon joc dels últims partits del conjunt voltreganès va suposar una amenaça als locals, que van començar amb dubtes i amb l’equip de Lluís Teixidó dominant els primers minuts.

Al minut 6 de partit, Burgaya va aprofitar una acció de contracop per superar Ballart i situar el 0 a 1 a l’electrònic. Amb el pas dels minuts, els reusencs van començar a capgirar la dinàmica del duel, i abans del descans van situar-se per davant al marcador amb dos gols en els últims quatre minuts.

Encara no havia passat un minut de la represa que l’àrbitre va assenyalar un penal rigorós a favor del Reus, i que va culminar Sergi Aragonès amb el tercer gol. Amb el 3 a 1, el Voltregà es va deixar anar i va aconseguir retallar diferències amb la segona diana.

Les opcions de remuntada es van esvair, un minut després, amb el quart gol dels reusencs. I tres minuts després, el Reus sentenciava l’enfrontament amb la cinquena diana. El Voltregà va retallar distàncies en el tram final, i va disposar d’alguna acció per acostar-se, una mica més, al marcador, però el porter local ho va impedir.

“El nivell dels últims partits era molt alt, i contra el Reus no l’hem pogut mantenir en una pista complicada. Ara venen els partits que hem de començar a sumar en la lliga”, comentava el tècnic del Voltregà, Lluís Teixidó. Aquest dimecres jugaran a la pista del Girona.

La conducta de Puigdemont, com diu el conseller d’Interior, va ser “impròpia”?

En aquesta enquesta han votat 1133 persones.