Derrota injusta del Tona

Perd davant el Vilafranca en una partit amb polèmica arbitral en els penals

25/10/2022
Tona

El Tona continua en ratxa negativa de resultats i aquesta jornada va perdre davant el fins ara cuer, el Vilafranca, i entra en zona de descens. Tot i la derrota, el Tona va merèixer com a mínim l’empat pel que es va poder veure sobre el terreny de joc.

Els tonencs van començar dominant el joc amb un rival ben posicionat i buscant la contra. Als cinc minuts, en una jugada trenada Chacón va evitar la rematada dels davanters locals en una passada de la mort de Pol Vallès. Al quart d’hora de joc, Enric Vallès engaltava una pilota a la frontal que marxava creuada, i dos minuts després era Nil Salarich qui rematava ras des de la mitja lluna de l’àrea, i quan semblava que Chacón tenia la pilota blocada se li va escapar per colar-se al fons de la xarxa. El Vilafranca intentava sortir ràpid però la defensa tonenca es va mostrar molt segura fins que en una internada per dreta d’Alexis aquest va caure dins de l’àrea i l’àrbitre va xiular penal. Molt justet. Toro es va encarregar de transformar-lo en l’empat.

A la represa, semblava que el Tona continuaria dominant amb dues bones internades per banda de Pol Vallès, però al minut 52 Blanquera va treure una gran mà en una pentinada dins de l’àrea i Toro, molt atent al segon pal, va aprofitar el refús per marcar a porteria buida l’1-2. Poc després, Roquet va ser objecte de penal però l’àrbitre no el va xiular. El Vilafranca tenia els millors minuts amb internades per banda d’Alexis, que va disposar de dues bones ocasions per ampliar l’avantatge visitant. Amb els canvis, el Tona va millorar i va començar a tancar el rival al seu camp amb bones internades per l’esquerra del nou fitxatge Ferran López. Marc Roquet amb un xut fluix i Miki Poveda amb un de creuat van disposar de les millors ocasions per empatar. I a manca de cinc minuts per al final, Dan Coll va reclamar un nou penal que tampoc van assenyalar.

En aquesta enquesta han votat 103 persones.