Derrota intranscendent del Vic

Perd amb el Banyoles el dia que celebra amb l’afició la Superlliga i dos ascensos de la Fundació

01/06/2023
Vic

Era dia de celebracions. La UE Vic i la Fundació UE Vic van celebrar dissabte fins a tres ascensos, el del primer equip a la Superlliga, el Juvenil que va pujar a Preferent i l’Aleví també va ser campió. A més, el club va dedicar un homenatge a Gerard Verdaguer, Peque, que complia deu anys consecutius com a jugador del primer equip, en els quals ha jugat 243 partits i ha marcat 66 gols, amb el d’aquest dissabte. A més, es va distingir el primer jugador que es va inscriure a la Fundació, Marc Duran, i el jugador més jove a incorporar-se al futbol base, Jan Guzman, que va entrar a l’Escoleta amb 2 anys i 10 mesos. Una anècdota final, el col·legiat Adrià Zucas González va informar que aquell era el seu darrer partit com a àrbitre.

Peque va sortir a l’equip titular i va marcar el segon gol en transformar un penal al minut 28. A la segona part, concretament al minut 62, el jugador va ser substituït per Caballé, moment en el qual tots els jugadors, fins i tot els de Banyoles, li van fer el passadís quan sortia del camp i va rebre una samarreta firmada per tots els seus companys de vestidor acompanyat de la seva parella i el seu fill.

El partit va ser una festa, a la qual el Banyoles no hi va participar, s’ho va agafar seriosament i es va endur els tres punts. La primera part va ser vigatana, amb Peque com a protagonista en servir el córner que va permetre a Gerard Enrich marcar el primer gol, i en transformar el penal del 2 a 0.

A la segona part, el Vic va fer canvis per donar minuts a jugadors que darrerament havien intervingut poc al terreny de joc. El Banyoles ho va aprofitar per capgirar el marcador, un fet que no va afectar les celebracions, que van cloure amb un sopar de tota la plantilla, tècnics i directius.

En aquesta enquesta han votat 103 persones.