Destacada actuació de la UE Vic al Trofeu de la Comunitat valenciana d’orientació

Els corredors i corredores van aconseguir sis podis a Requena

13/03/2024
Requena

Pluja, molt fred i vent. Amb aquestes condicions extremes es va disputar la tretzena edició del Trofeu Internacional Comunitat Valenciana d’orientació, puntuable per a la Lliga Espanyola d’Orientació, amb una bona representació de corredors i corredores de la Unió Excursionista de Vic que van tornar carregats de bons resultats.

Amb la suma final de les tres curses disputades van obtenir la segona posició Airina Sales (F14), Guinedell
Faja
(F18E) i Rosa M. Sanjaume (F55). Arlet Sales (F18E), Bernat Selva (M18E) i Jordi Sales (M55) van ser tercers.

Dissabte al matí, es va disputar la cursa de mitja distància en un bosc mediterrani de pi amb abundants matolls que dificultaven la visibilitat i que induïen a l’error per la similitud del terreny.

Es va córrer amb unes condicions èpiques ja que la pluja va ser present durant tot el matí acompanyada d’unes temperatures molt baixes i ratxes de vent que augmentaven encara més la sensació tèrmica.

Segona posició en aquesta cursa d’Adela Illamola (F45) i Bernat Selva (M18E). A la tarda, sense pluja però amb molt de fred igualment, els carrers de Requena van veure com els corredors disputaven l’esprint. Un primer tram molt ràpid va anar acompanyat d’una segona part més tècnica pel nucli antic.

En aquesta cursa, primera posició per a Airina Sales (F14), Guinedell Faja (F18E) i Jordi Sales (M55), segona per a Bernat Selva (M18E) i tercera per a Rosa M. Sanjaume (F55).

I finalment diumenge es va córrer la cursa de llarga distància, ràpida amb bosc molt penetrable, desnivell moderat i zones de transició al voltant de camps de cultiu. Primera posició per a Arlet Sales (F18E), Rosa M. Sanjaume (F55) i Jordi Sales (M55), segona per Airina Sales (F14) i tercera per a Guinedell Faja (F18E).

D’aquí a 15 dies, a Ciudad Real, tindrà lloc primera part del Campionat d’Espanya