Destacada participació osonenca a la Copa d’Espanya de ciclocròs

La competició ha arrencat a Galícia aquest mes d’octubre amb la participació d’una dotzena de corredors de la comarca

17/10/2023
Pontevedra

Aquest octubre ha arrencat la Copa d’Espanya de ciclocròs, amb una destacada participació osonenca. Dijous es va córrer la tercera prova del calendari a As Pontes, Galícia. En categoria Júnior, Aleix Casanovas (Jufré Vic-ETB) va ser setè, mentre que Roc Cubí (Bikery Denpros) –a la foto– no va poder finalitzar.

A la prova a terres gallegues també hi van competir Sergi Padrós i David Álvarez (Cicles Vic), que van acabar 11è i 12è en la categoria M30.

Del mateix club, Alberto Fuentes va ser vuitè en la categoria de M60 i Bernat Pou, setè en M40. En Cadet, Jan Casanovas (Jufré Vic-ETB) va ser desè, mentre que Pau Pou (Vic ETB) va finalitzar setzè.

També en Cadet però en l’apartat femení, Maria Gutiérrez (Jufré Vic-ETB) va ocupar la cinquena posició final.

Creieu que és cert que la gent va als supermercats a una hora concreta per lligar?

En aquesta enquesta han votat 133 persones.