Dos errors condemnen el Tona al camp del Castelldefels (2-1)

Els de Ricard Farrés perden amb el Castelldefels, que marca en dues ocasions aïllades

14/11/2023
Castelldefels

El Tona no va poder sumar la quarta victòria consecutiva al perdre al camp del Castelldefels per 2-1 en un partit en què els tonencs van fer mèrits per, com a mínim, sumar un punt. Els osonencs no van aprofitar les seves ocasions per sentenciar i en dues jugades aïllades els locals van marcar dos gols amb fortuna.

El partit va començar amb una primera mitja hora de joc de domini tonenc en totes les facetes del joc i en totes les línies, tancant el rival en el seu propi camp, que no va ser capaç de sortir d’ell amb pilota controlada. Els tonencs van disposar d’alguna acció tot i faltar-li una mica de profunditat, la més clara va ser un xut creuat de Dídac després d’una jugada per banda que va aturar el porter. Fins que al minut 21, una passada d’Èric Vilanova la va engaltar de primeres Nil Salarich al fons de la xarxa. Però a l’últim quart d’hora, el Tona va fer una petita passa enrere i no va tenir tant domini del joc, mentre que el Castelldefels va buscar jugar amb transicions disposant d’algun córner però sense crear perill real.

La segona part va ser més igualada, amb alternatives per als dos equips, en la qual cada cinc minuts canviava la possessió de la pilota. El Tona va disposar de tres ocasions clares per marcar el segon gol.

Primer, una rematada de cap de Dan Coll que de forma miraculosa el porter Antonell va desviar la pilota al pal. Després, una centrada de Dídac que quan Adrià estava a punt de rematar un defensa li va treure del peu i després, una centrada de Generó que Dídac va voler rematar però la defensa va enviar a córner.

El no marcar el segon gol va ser un error i a manca de poc menys d’un quart d’hora per al final va arribar el gol de l’empat. En una falta lateral, després de diversos rebots dins de l’àrea, la pilota va tocar en Escabros i va anar al fons de la xarxa. El Tona estava convençut que tindria ocasions per marcar el segon, però en una altra jugada aïllada la defensa tonenca no va treure bé la pilota, Aroca semblava haver aturat el xut de Gerboles, però la pilota es va acabar colant al fons de la xarxa de nou. Va ser un cop dur per als tonencs, però es van intentar ficar de nou al partit amb dues ocasions clares. Primer, amb un embolic dins de l’àrea en la qual Antonell refusava un xut de Nil a boca de canó i en el refús Pius tampoc aconseguia marcar. I després, en un tres contra dos que la defensa va acabar enviant a córner la rematada de Pius. Al final, un partit en què el Tona marxa amb la sensació que se li va escapar la victòria en dues accions estranyes i que vol aprendre dels errors del final.

Li sembla bé que Pedro Sánchez hagi decidit continuar?

En aquesta enquesta han votat 180 persones.