El Barça aparta el Vic de la final

S’ha imposat la lògica i el Barça no ha donat opcions al Vic per arribar a la final de Copa. Els vigatans han perdut per 1 a 5. S’ha arribat al descans amb un 0 a 2 favorable als blaugranes, que ja han ampliat l’avantatge a l’inici de la segona part. Titi Roca ha fet el gol de l’honor per al Vic.

01/03/2014

Després que el Voltregà ja va caure en el primer partit a quarts de final contra al Reus, dijous, el Vic ha vist com el Barça li barrava el pas a la final després de superar el primer escull contra el Cereceda (1-0).

La semifinal d’avui ha estat un partit de poca intensitat, en què el Barça s’ha sentit superior en tot moment. Fins al gol de Titi Roca, que posava l’1 a 3 al marcador a pocs minuts d’arrencar la segona part, els homes de Ferran Pujalte no semblaven jugar amb massa convicció davant d’un rival que, a priori, és el màxim favorit per fer-se demà amb el títol i que també és líder destacat a l’OK Lliga.

La final de la Copa del Rei d’aquest diumenge enfrontarà el Barça amb el Moritz Vendrell, que espera revalidar el títol de l’any passat després de superar el Reus a la seva semifinal, a la tanda de penals. El partit havia acabat amb empat a 2.

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 892 persones.