El CB Vic continua guanyant

Va capgirar el marcador del descans imposant-se al Mataró (85-68) amb molta superioritat a la segona part

01/02/2023
Vic

El CB Vic-UVic suma la seva vuitena victòria consecutiva i continua sense conèixer la derrota aquest 2023. Els vigatans van aconseguir capgirar el resultat del descans amb un tercer i un quart període molt superiors al conjunt mataroní. L’inici del partit va començar amb molta igualtat entre els dos equips, tot i que va ser el conjunt vigatà qui va aconseguir dominar en els primers instants de joc. A l’equador del primer quart, els visitants van situar-se, per primer cop, per davant al marcador, però…