El CB Vic es cruspeix el Cornellà (61-82) i continua mirant els primers llocs

Un gran tercer quart permet als vigatans sumar una important victòria de 21 punts de diferència i consolidar-se al sisè lloc per continuar mirant cap als primers llocs de la taula

12/02/2024
Cornellà de Llobregat

Tot i les baixes de Jofre Canal i Oriol Subiranas, el Club Bàsquet Vic – Universitat de Vic va fer valer la seva efectivitat al tercer quart per endur-se la victòria de la pista del Cornellà, desè classificat. Els vigatans van comptar amb l’ajuda d’Èric Arumí, però van sortir una mica despistats als instants inicials, sobretot en defensa.

Tot i això, els vermell-i-blancs van anar agafant el seu ritme de joc de mica en mica, i al final del primer quart l’avantatge ja era de nou punts favorable als osonencs. El Cornellà, però, va intentar posar pressió al segon parcial aprofitant minuts de poc encert del conjunt dirigit per Sergi Fortes.

Diverses errades, la majoria des de la línia de tres, van deixar els vigatans amb 32 punts a l’electrònic, i els del Baix Llobregat van anar retallant a base de tirs lliures. El pas endavant del Cornellà, però, no va ser suficient per combatre un Vic que se’n va anar als vestidors guanyant de 10 punts.

A la represa, però, els vermell-i-blancs van deixar el partit pràcticament sentenciat, amb cistelles destacades de David Nguba i de David Vidal i Cristian Vidal des de la zona de triples. 21 punts de diferència separaven el Cornellà de poder fer un miracle i remuntar, quan va finalitzar el tercer període, i lluny de relaxar-se els vigatans van acabar tancant el partit amb 14 punts més al darrer quart per evitar una possible resposta dels locals.

Al final, el triomf per un clar 61 a 82 va permetre al Vic sumar la segona victòria seguida a la Lliga EBA. Ara mateix, els osonencs ascendeixen de la vuitena a la sisena posició de la classificació i es consoliden a la part alta.