El CB Vic recupera sensacions guanyant el Joventut a la Lliga Catalana

Els vigatans jugaran dissabte contra el Navàs el primer partit de la lliga EBA

Els vigatans s’enfrontaven al tercer i últim partit de la Lliga Catalana contra el Joventut de Badalona, que viatjaven amb tres baixes importants, un per lesió i dos havien anat amb el LEB Plata. El primer període va estar molt igualat, amb un bon joc en atac per als dos equips. El CB Vic va cometre alguns errors importants a darrere que el Joventut va aprofitar per anotar, però tot i així van acabar el primer quart amb un 20 a 20 al marcador.

A partir del segon període el Vic va començar a millorar progressivament, sobretot a nivell defensiu, i els jugadors del Joventut de Badalona es van anar col·lapsant fins arribar al descans amb un 44 a 35 a l’electrònic. A la represa va seguir tot en la mateixa línia que el segon període i la diferència es va anar agreujant cada vegada més fins arribar-se a posar a més de 20 punts d’avantatge a favor del Vic a falta d’un període.

L’últim quart, amb el partit trencat i pràcticament sentenciat, no es van moure les diferències en el marcador, amb un Vic més relaxat davant un Joventut de Badalona abatut. L’entrenador del CB Vic, Sergi Fortés, estava content i amb bones sensacions perquè havien tornat a recuperar el ritme competitiu, però encara amb marge de millora en el tir exterior abans del primer partit d’EBA contra el Navàs el proper dissabte 30 de setembre.

Està d’acord que la Unió Europea imposi aranzels als cotxes elèctrics xinesos?

En aquesta enquesta han votat 329 persones.