Esports

El CB Vic sua per guanyar l’CB Alpicat (64-73)

Els de Sergi Fortes s’imposen a la pròrroga. El conjunt vigatà se situa amb 11 punts d’avantatge a l’inici del tercer quart, però l’Alpicat els eixuga en el tram final de partit

19/03/2024
Alpicat

El CB Vic-UVic va haver de patir per endur-se la victòria a la pista de l’Alpicat. Els vigatans van aconseguir venjar-se del conjunt lleidatà, que s’havia emportat la victòria en el partit d’anada disputat al Castell d’en Planes. El conjunt vigatà va imposar la seva qualitat en la pròrroga, en un duel que havia arribat a guanyar d’11 punts.

El conjunt local va començar dominant el duel i va arribar a situar un avantatge de vuit punts durant els primers minuts (15-7). En el tram final del primer quart, el Vic va aconseguir retallar diferències i situar-se lleugerament per darrere al marcador (18-16). Durant els primers minuts del segon període, el duel va tenir moltes alternances en el marcador, però sense que cap equip li permetés aconseguir avantatge. A manca de dos minuts per arribar al descans, el conjunt vigatà va aconseguir aturar l’atac local i ampliar l’avantatge fins als set punts de diferència (32-39).

A la represa, els vigatans van aconseguir ampliar la diferència (32-43). Els locals no van poder sumar cap punt fins al tercer minut de joc. A partir d’aquí, el Vic va encadenar un parcial molt negatiu (11-0), que va permetre als locals empatar a 43 el duel. En el tram final, els locals van mantenir la seva superioritat i van arribar a l’últim període amb tres punts d’avantatge (48-45). L’inici de l’últim quart va comptar amb el conjunt vigatà retallant distàncies fins a situar-se a un punt (52-51). Aquest resultat es va aguantar durant cinc minuts, sense que cap equip aconseguís una cistella. A manca de quatre minuts, les alternances al marcador van tornar a aparèixer, fins que el conjunt vigatà va aconseguir un triple per portar el duel a la pròrroga amb empat a 56. A la pròrroga, el Vic va mostrar la seva superioritat i va aconseguir un parcial de 0 a 7 per encarrilar la victòria. Els locals van retallar diferències, però el Vic va poder mantenir l’avantatge i ampliar fins als vuit punts la diferència.