El CB Vic – Universitat de Vic comença amb una victòria a la Lliga Catalana EBA

Els de Sergi Fortes es van imposar per 80 a 51

13/09/2023
Vic

Victòria còmoda del CB Vic a casa contra el Quart, en la primera jornada de la Lliga Catalana EBA. El conjunt que entrena Sergi Fortes es va imposar des de l’inici, i ja ho va demostrar en el final del primer quart, quan ja guanyava de nou punts (23-14). En el segon quart, els visitants van estar més encertats i van retallar diferències al descans (41-35).

A la represa, el Vic va millorar en l’aspecte defensiu i va deixar amb només sis punts els visitants durant tot el tercer quart. A més de la bona defensa, es van mostrar molt encertats i van aconseguir un parcial de 22 a 6, que va decantar la balança a favor dels vigatans per arribar amb un marge còmode al tram final (63-41).

En l’últim període, els vigatans van aprofitar els errors del Quart per sentenciar l’enfrontament i ampliar la diferència al marcador fins al 80 a 51 final.

El conjunt vigatà es desplaçarà la setmana que ve fins a Barcelona per disputar la segona jornada de la competició.

Creu que la taxa d’alcoholèmia per poder conduir s’hauria de rebaixar?

En aquesta enquesta han votat 326 persones.