El Circuit d’Osona torna a acollir proves del Campionat de Catalunya de motociclisme

Després d’aquesta competició, acollirà el Campionat de Catalunya de kàrting el 12 de novembre.

30/10/2023
Vic

El Circuit d’Osona va acollir aquest diumenge la Copa Catalana de Promovelocitat –a la foto– en les seves tres principals categories: PromoRACC1, PromoRACC2 i Pro-moRACC3.

Les dues proves, organitzades per la Penya 100 per Hora, van significar la tornada de les competicions d’àmbit català després de la remodelació del circuit. En el vessant competitiu, Shenbo Sun va guanyar les dues curses de PromoRACC1 –tot i que el campió en la general va ser Oriol Folch–, mentre que Ares Gil va ser el més ràpid en les dues mànegues de PromoRACC2 i el campió.

Pel que fa a la PromoRACC3, Leo Middelman va guanyar la primera cursa i Òscar Mercader es va imposar en la segona, aconseguint el títol. Després d’aquesta competició, el Circuit d’Osona acollirà el Campionat de Catalunya de kàrting el 12 de novembre. Serà la segona de les tres proves que puntuen aquesta tem-porada.

Creieu que és cert que la gent va als supermercats a una hora concreta per lligar?

En aquesta enquesta han votat 131 persones.