El CP Manlleu guanya la Copa de la Reina

Supera el Palau de Plegamans per 5 a 2 a la final

El Magic Studio CP Manlleu s’ha proclamat campió de la Copa de la Reina després de derrotar el Generali HC Palau de Plegamans per 5 gols a a la final disputada aquest diumenge al matí al palau d’esports de Riazor, a La Corunya.

Anna Casaramona ha estat l’heroïna del partit en marcar 3 gols. El que avançava el conjunt manlleuenc va arribar als sis minuts de joc, però les vallesanes donaven la volta al marcador entre els minuts 9 i 12, primer amb un penal llançat per Carla Fontdegloria i després amb una acció de Paula Ferron. Als últims minuts de la primera part, Maria Díez i Nara López tornaven a donar avantatge a les nanlleuenques. A la segona part, dos gols més de Casarramona van acabar de sentenciar el títol, que el conjunt manlleuenc ja havia guanyat el 2015.

D’aquesta manera, el CP Manlleu ha impedit el triplet del Palau de Plegamans, que va derrotar les manlleuenques a la final de la Lliga i també es va endur la Copa d’Europa a la seva pròpia pista derrotant el Voltregà, que al seu torn havia derrotat el Manlleu a semifinals. En aquesta ocasió, els dos conjunts osonencs també van coincidir a semifinals amb victòria incontestable de l’equip dirigit per Jordi Boada, per 6 a 0.