El CP Taradell torna a derrotar el Liceo

S’imposa per 4 a 2 al líder de l’OK Lliga

30/01/2021
Taradell

El CP Taradell s’està convertint en la béstia negra del Liceo, que ha perdut el liderat de l’OK Lliga després de caure aquest dissabte a la tarda per 4 a 2 a la pista osonenca, fet que ha permès que el Barça l’empatés a punts i el superés en goal-average. El conjunt gallec no ha tardat a avançar-se al marcador i s’ha col·locat amb un 0 a 2 a principis de la segona part. Un gol de penal de Víctor Crespo ha obert el compte del Taradell que, en els últims vuit minuts, ha vist com marcaven també Dani Rodríguez, Jacint Molera i Marc Soler i capgiraven la situació.

El conjunt gallec ha sortit derrotat en les dues ocasions en què ha visitat Taradell, ja que la temporada passada hi arribava sense haver perdut cap punt i va caure per 4 a 3, mentre que aquesta temporada havia cedit un empat. Aquella històrica derrota davant un nouvingut a la categoria va ofendre tant els gallecs que al partit d’anada no es van estar de res i es van imposar al Taradell per 15 a 1 en la golejada més inflada de tot el que es porta disputat d’OK Lliga.

Els altres dos equips osonencs de la categoria juguen entre ells aquest diumenge a les 6 de la tarda, quan el Vic rebrà el Voltregà Stern Motor.

En aquesta enquesta han votat 857 persones.