El CP Vic guanya la Copa Intercontinental

El Club Patí Vic ha guanyat la seva primera Copa Intercontinental, corresponent al 2015, després de vèncer aquest dijous a casa contra l’At. Huracán de Buenos Aires per 5 a 1.

Els vigatans són el tercer equip català que guanya el títol després del Reus i el Barça que aquesta vegada va renunciar a jugar la competició i el subcampió d’Europa del 2015 va tenir la seva oportunitat. Davant del campió americà i aprofitant l’avantatge de jugar a casa, el conjunt de Ferran Pujalte va controlar el partit en tot moment i va arribar al descans amb un 4 a 0 a l’electrònic amb gols de Cristian Rodríguez, Mia Ordeig, Roger Presas i Romà Bancells en la segona acció després d’un penal. A l’inici de la segona part els argentins van retallar distàncies amb un gol d’Eduardo Barreiro però el Vic va mantenir el domini i Cristian Rodríguez va fer el cinquè i definitiu al final del partit.

Qui és favorit a les eleccions presidencials dels EUA?

En aquesta enquesta han votat 319 persones.