El CP Vic supera el CP Manlleu amb solvència al derbi (3-7)

El conjunt vigatà va ser letal al contraatac amb quatre gols a la primera meitat que ja van deixar el partit sentenciat

Victòria molt còmode del Club Patí Vic al derbi de l’OK Lliga contra el Manlleu. El conjunt de Ferran Pujalte es va imposar per 3 gols a 7 al manlleu de Jefa Rovira que sempre va anar a remolc.

Els vigatans van sentenciar a la primera meitat fent molt de mal al contraatac contra un Manlleu que va voler jugar de tu a tu. Burgaya per partida doble, Cristian i Casas van obrir una ferida de quatre gols abans del descans que ja va ser definitiva.

Tot i que el Manlleu va fer l’1 a 4 just després del descans des del punt de penal el Vic va seguir ampliant la diferència amb tres gols en cinc minuts: un gol de Cristian en la segona opció d’un penal, un de Burgaya aixecant i picant la bola i un altre de Martí Casas de falta directa.

Amb l’1 a 7 al marcador, Marc Prat va poder maquillar el resultat amb dos gols.El Vic va ser clarament superior en un derbi al que encara li falta molt per ser un gran derbi d’OK Lliga.