El CP Voltregà pateix però guanya a la pista del Lleida (2-4)

Els voltreganesos van sumar aquest diumenge al migdia la tercera victòria de la temporada a la pista de l’ICG Lleida, a qui van superar per 2 a 4 en un partit que tenien controlat a la primera part però que van acabar patint per guanyar

25/10/2016
Lleida

El partit va quedar marcat per un gol polèmic al minut 5 de partit. Petxi Armengol, amb un llançament amb poc angle, va posar la bola al fons de la porteria. Els locals van reclamar que el gol havia estat fantasma i que havia entrat per un forat que hi havia al lateral de la xarxa. Els col·legiats van donar per bo el gol i el 0 a 1 va pujar a l’electrònic.

A la primera part el Voltregà va dominar davant un Lleida pràcticament inexistent. Al minut 12, novament Armengol tornava a rematar una bola i feia el 0 a 2. A sis minuts pel final de la primera part, Carlos Trilla feia el primer.

A la represa, el Lleida va passar a dominar el matx i Ballart va salvar els mobles fins al minut 36 quan va arribar l’empat a dos. El partit estava molt obert però semblava que era el Lleida el que tenia més a prop el gol de la victòria. El Voltregà no donava per bo l’empat i a quatre minuts pel final, i en una acció aïllada, va arribar el 2 a 3 que posava de nou el Voltregà per davant en un segon temps en què els va costar arribar a la porteria de Lluís Tomàs.

En el darrer minut, i amb cinc jugadors a pista del Lleida buscant a la desesperada l’empat, Petxi Armengol va recollir la bola i, sense porter del conjunt local, feia el definitiu 2 a 4.

Amb aquesta victòria el Voltregà suma 10 punts a la classificació, amb un balanç de tres victòries, un empat i dues derrotes.

Està d’acord que Brussel·les plantegi camps fora de la Unió Europea per deportar migrants?

En aquesta enquesta han votat 258 persones.