El golfista Lucas Vacarisas, del Montanyà, estrena el seu palmarès en el circuit europeu

Es va imposar en la prova francesa del Challenge Tour, la segona categoria del golf continental

15/10/2023
El Brull

Per Mateu Sabala. El golfista del Montanyà Lucas Vacarisas ha inscrit el seu nom al Challenge Tour –la segona màxima categoria del golf europeu– després d’aconseguir la victòria el passat cap de setmana al Hopps Open de la Provença, a França. Aquesta bona actuació no només suposa la seva primera victòria en el circuit professional europeu, sinó que li obre les portes a fer el salt a la màxima categoria, l’European Tour.

En territori francès, Vacarisas va aconseguir un espectacular recorregut de 20 cops sota el par, i amb aquest rendiment va superar el jugador gal·lès Oliver Farr (-18) i el francès Félix Mory (-18). “He colpejat molt bé la bola, he tingut paciència i he estat tota l’estona molt concentrat”, assegurava tot just finalitzar la competició.

Vacarisas viatjava al torneig amb l’objectiu de col·locar-se entre els set primers, i amb la puntuació obtinguda situar-se entre els 90 millors del rànquing, però el rendiment va superar totes les seves expectatives.

Amb aquesta victòria, Vacarisas fa un salt espectacular de 89 posicions en el rànquing del Challenge Tour, i se situa en la posició 39 de la general. Després d’un any complicat pel jugador osonenc, el golfista del Montanyà podrà disputar la final del circuit prevista entre el 2 i el 5 de novembre a Mallorca. Aquest cap de setmana, Vacarisas també competirà a l’open de Hainan, a la Xina, on espera sumar més punts per acostar-se a l’objectiu d’ascendir de categoria.

El golfista assegura que el triomf a França “m’ha canviat de manera espectacular el final de temporada”, i ara espera “donar el màxim rendiment i fer-ho el millor possible”.

La conducta de Puigdemont, com diu el conseller d’Interior, va ser “impròpia”?

En aquesta enquesta han votat 1045 persones.