El Manlleu, a un pas de la glòria

Perd l’oportunitat de pujar directe i farà play-off a doble partit contra el Sant Just

12/05/2023
Manlleu

El Martinelia Manlleu es jugava les seves opcions d’ascens directe en el darrer partit de lliga contra els líders de la categoria, el Rivas Las Lagunas. Un duel amb aromes de final pels manlleuencs que només els servia guanyar per poder acabar primers i pujar de forma directa a l’OK Lliga. El pavelló es va omplir de gom a gom per donar suport a l’equip, amb una presència destacada d’aficionats visitants que es van desplaçar des de Madrid.

A la primera part, els osonencs van ser superiors al seu rival i van sortir molt més endollats a la pista. Una de les primeres grans oportunitats va ser per al conjunt local. Una targeta blava assenyalada a Monserrat va permetre a Moncusí executar el llançament de falta directa. El manlleuenc tirava fort pel centre i superava el porter per fer pujar el primer a l’electrònic i fer explotar d’alegria una afició cada vegada més entregada amb el pas dels minuts. El Rivas, desaparegut en els primers 25 minuts, van disposar d’un tir aïllat de Pos, que Panella aturava amb el casc. De nou, els visitants van tenir una nova oportunitat en un un contra un, que de nou Panella salvava al Manlleu amb una gran aturada. Però la jugada amb més perill va ser per Rouze, en un llançament de penal que Castañer va salvar.

A la segona meitat, la dinàmica es capgiraria per complet. Sobretot a partir de dos gols consecutius dels madrilenys que van deixar gairebé sentenciat el partit. Monserrat de jugada individual i Llobet de falta directa, per la blava a Rouze, va permetre als visitants posar-se un gol a dos. A partir de llavors, el control va ser absolut per al Rivas. Els manlleuencs sabien que només els valia sumar els tres punts i en els darrers dos minuts de joc van jugar amb cinc homes de camp. Però el conjunt osonenc no va trobar la forma de generar superioritats i en dues pèrdues els visitants certificaven la victòria i l’ascens a OK Lliga. Escolà i Cañadillas van aprofitar dues pèrdues del Manlleu per marcar a porteria buida i posar l’1 a 4 final.

Amb el xiulet final, els jugadors del Rivas van envair d’alegria la pista dirigint-se cap al centenar de persones que els van donar suport durant tot el partit per assolir el seu primer ascens de la història a OK Lliga. D’altra banda, tot i la decepció inicial del Manlleu, encara disposarà d’una segona oportunitat per poder ascendir en el doble partit que tindrà contra el Sant Just, segon classificat en el grup nord i qui ha obtingut l’altre bitllet per al play-off.

En aquesta enquesta han votat 876 persones.