El Manlleu continua líder i imparable després de vèncer el Mataró (1-2)

Nana marca el gol de la victòria a l’afegit

23/10/2023
Mataró

Un gol de Nana en el temps de descompte va permetre al Manlleu sumar la sisena victòria de la temporada. El Manlleu continua comptant els partits per victòries. Davant el Mataró, els de Manel Sala van ser superiors, però els locals van fer suar els manlleuencs per emportar-se’n els tres punts.

L’inici va ser pel Mataró amb l’exmanlleuenc Erik Castillo com a jugador més ofensiu. El Manlleu va marcar en la primera jugada clara que va tenir.

Va ser un servei de banda llançat per Jordi Costa que Omar va aprofitar per marcar. Tot seguit, Muritala va disposar d’un llançament exterior que va posar a prova el porter local. Omar, Martí Soler i Rossell també van disposar d’accions clares de perill per fer el segon gol.

Però no va arribar. I a la segona part, el Mataró va aconseguir l’empat amb un llançament magistral de falta, imparable per Ivan González. L’1 a 1 va fer moure la banqueta del Manlleu i els canvis van donar el seu fruit.

Els de Manel Sala es van bolcar a la porteria visitant i Nana va aconseguir el gol de la victòria en una jugada embolicada quan passaven dos minuts del descompte. Rossell encara va tenir una darrera acció, però l’1 a 2 no es va moure. El Manlleu és líder indiscutible amb 18 punts.

Quina creu que serà la força més votada a les eleccions al Parlament?